Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Дайкин – България подари въздухопречиствател на Центъра за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа в гр. Свищов

Дайкин – България подари въздухопречиствател на Центъра за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа в гр. Свищов
Добавена на: 2020-01-15 14:37:27

Днес в Центъра за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа, гр. Свищов беше доставен уреда

В края на 2019 година Дайник – България организира благотворителна коледна кампания „Запалете светлина – подарете чист въздух“.
Компанията представи желанието си да подари три уреда за пречистване на въздух Daikin URURU MCK75J, на предложени от гражданите организации, които получат най-голяма подкрепа в социалната мрежа  Facebook
 
Кампанията приключи на 08.01.2020 година, като предложението на г-жа Лора Григорова от гр. Свищов получи най-голяма подкрепа и спечели първо място.
 
Днес в Центъра за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа, гр. Свищов беше доставен уреда. Социалната услуга е разкрита по проект «Услуги за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа в Община Свищов, като финансирането е осигурено по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, приоритетна ос: Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване, процедура: Социално включване в общността.
 
Въздухопречиствателят Daikin URURU MCK75J ще бъде част от специално създадената, обзаведена и оборудвана по Проекта терапевтична стая за работа с деца в УК „Алеко Константинов“ - Свищов.
 
Той осигурява и овлажняване на въздуха в помещенията, с което предпазва от разпространение на вируси, създава благоприятна и чиста среда, в т.ч. и за хора с алергии.
 
Екипът на ЦРИУСП, гр. Свищов сърдечно благодари Дайник – България за инициативата, на г-жа Лора Григорова и всички които подкрепиха предложението.
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания