Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

На вниманието на жителите на община Свищов

На вниманието на жителите на община Свищов
Добавена на: 2020-01-10 10:31:19

На вниманието на жителите на община Свищов

На 13 януари /понеделник/ са планирани протестни действия на превозвачите на територията на странатаУважаеми жители на община Свищов,


На 13 януари /понеделник/ във връзка с планираните протестни действия на превозвачите на територията на страната, в редица общини и прилежащите към тях населени места ще бъде преустановен обществения превоз на пътници.
По предоставена ни от НСОРБ информация, Конфедерацията на автобусните превозвачи и Камарата на автобусните превозвачи са изпратили писма, с които информират, че се планира протестните действия да продължат до поемането на ангажименти с конкретни срокове и предприемане на конкретни стъпки от страна на отговорните институции за решаването на поставените от  транспортните фирми проблеми.
Приложено Ви предоставяме списък (актуален към 09.01.2020 г., 15,00 ч.) със засегнатите от протеста общини и населени места, за предстоящите на 13 януари (понеделник) 2020 г. протестни действия на членовете на Конфедерацията на автобусните превозвачи (КАП). 
Молим жителите на Свищов да обърнат внимание, че макар превозвачите от община Свищов да не са част от протестните действия, то от автогарите на изброените общини автобусите на протестиращите превозвачи няма да потеглят по съответните си маршрути, включително и по тези, които са с направление към Свищов.
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Дарителска Кампания