Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

"ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО" 2019

\"ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО\" 2019
Добавена на: 2019-08-16 16:08:41

\"ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО\" 2019

На 14 септември 2019 г. община Свищов ще се включи в най-мащабната доброволческа акция в България – „Да изчистим България заедно“

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

На 14 септември 2019 г. община Свищов ще се включи в най-мащабната доброволческа акция в България – „Да изчистим България заедно“. Акцент в инициативата е Денят на голямото почистване, най-голямата гражданска инициатива в света – World Clean Up Day 2019.
В срок до 05 септември може да заявите своето участие в сградата на Община Свищов, като посочите територията, която ще почиствате, лице за контакт, както и да предоставите информация за брой участници.
Във връзка с акцията, Община Свищов е подготвила прецизна организация, в определените райони ще има представители на общинската администрация със задача да координират групите доброволци по почистването.
Ще бъдат осигурени чували за смет, ръкавици, както и техника за извозване на отпадъците за всички включили се доброволци.
За контакти с общинската администрация по въпросите за кампанията „Да изчистим България заедно“ може да се обръщате към:
Любомира Петрова – тел. 0631/ 60 949;
Стоян Парашкевов – тел. 0631/ 68 144;
Янка Николова – тел. 0631/ 68 119.
Като кмет на Община Свищов Ви приканвам отново да вземете своето дейно участие в това чудесно начинание, което ще помогне да поддържаме своите селища уютни и приветливи.

Нека заедно да се погрижим за чистотата на нашия град,
защото това ни носи настроение и гордост,
защото това впечатлява и възпитава,
защото това е наш дълг.


ГЕНЧО ГЕНЧЕВ
Кмет на Община Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания