Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
Добавена на: 2019-07-11 14:24:05

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Продължават дейностите по подмяна на водопроводи и полагане на нова асфалтова настилка на уличната мрежа на град Свищов.

След като през изминалия месец юни 2019 г. изцяло бе подменена водопроводната мрежа на улиците „Никола Петков“ и „Григор Стоянов“ и реновирана тротоарната настилка по улица „Никола Петков“ в град Свищов, предстои през месец юли полагане на изравнителна асфалтова настилка.
Стартираха дейностите и по основния ремонт на отводнителната мрежа в квартал „Химик“, посредством изграждане на дъждоприемни шахти и линейни отводнители. След като тези дейности бъдат завършени, е предвидено асфалтиране и маркировка на всички вътрешно квартални улици на „Химик“. 
Изцяло приключи подмяната на водопроводната мрежа на улица „Градево“ и същата вече е частично асфалтирана.
Припомняме, че дейностите са част от мащабният инвестиционен проект за подмяна на вътрешната водопроводна мрежа на града и асфалтиране на улиците. Това е продължение на последователната и целенасочена политика за подобряване на инфраструктура на територията на общината.
Уведомяваме Ви, че дейностите се извършват по предварително съгласуван и одобрен график и се упражнява строг контрол по отношение на качество на изпълнение и полагане на вложените материали.
 
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания