Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

На 6 юли ще бъдат отбелязани 70 години от създаването на дружеството за физкултура и спорт „Академик – Свищов“

На 6 юли ще бъдат отбелязани 70 години от създаването на дружеството за физкултура и спорт „Академик – Свищов“
Добавена на: 2019-06-26 12:01:08

Официалната част на юбилея ще се проведе от 15.00 часа в салона на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“, гр. Свищов

      Създаденото през далечната 1949 година дружеството за физкултура и спорт „Академик – Свищов“ ще чества 70-годишен юбилей на 6 юли в Свищов.
Официалната част на юбилея ще се проведе от 15.00 часа в салона на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“, където на тържествена церемония ще бъдат наградени бивши спортисти на „Академик“ с плакети, юбилейни ключодържатели и грамоти.
От 17.00 часа в храм „Света Троица“ ще бъде отслужен благодарствен молебен, а от 18.00 часа на едноименния стадион ще се проведе футболна среща между ветераните на „Академик“ – Свищов и ЦСКА – София.
От 19.30 часа ще бъде даден коктейл за спортистите, които са израснали в редиците на дружеството за физкултура и спорт „Академик“.
Сред специалните гости се очаква да пристигнат председателят на регионалния съвет на БФС Бончо Генчев, който ще връчи награди от името на БФС на футболисти и треньори на „Академик“ – Свищов, играли в „А“ група, председателят на Българска федерация по тенис на маса Стефан Китов, председателят на българска федерация по хокей на трева и флорбол Йорг Шенк, гости от Националната спортна академия „Васил Левски“, много бивши и настоящи спортисти и треньори.
 
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания