Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът на Свищов Генчо Генчев бе удостоен с почетна грамота от Асоциацията на дунавските общини „Дунав“

Кметът на Свищов Генчо Генчев бе удостоен с почетна грамота от Асоциацията на дунавските общини „Дунав“
Добавена на: 2019-06-19 10:42:59

Грамотата е за приноса му при реализирането на проект „МОРСКА АКАДЕМИЯ 2020“ за българо-унгарското сътрудничество в сферата на образованието и културата.

От 4 до 7 юни в к.к. Слънчев бряг се проведе българо–унгарският образователен форум „9 години Морска Академия 2020”, реализиран от АДО „Дунав”. Събитието се състоя под патронажа на Министъра на образованието и науката - Красимир Вълчев и Посланика на Унгария в Република България - Н. Пр. Текла Харангозо.
Основната цел на форума е разгръщане на българо–унгарското сътрудничество в сферата на образованието, културата, иновациите и междукултурния обмен, и по този повод на събитието бяха отличени личности с принос в провеждането на дейности за разширяване и популяризиране на основната цел.
Кметът на Свищов Генчо Генчев бе удостоен от Асоциацията на дунавските общини „Дунав“ с почетна грамота за приноса му при реализирането на проект „МОРСКА АКАДЕМИЯ 2020“ за българо-унгарското сътрудничество в сферата на образованието и културата.
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания