Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН
Добавена на: 2019-06-18 14:12:35

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ НА ОБЩИНА СВИЩОВ

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Във връзка с дейностите по подмяна на водопроводи и полагане на нова асфалтова настилка на уличната мрежа на град Свищов Ви информираме, че продължава изпълнението на предвидените строителни дейности.
Изцяло е подменена водопроводната мрежа на улиците „Никола Петков“ и „Григор Стоянов“. Тротоарната настилка по улица "Никола Петков" е реновирана, както и предстои да бъде подменена и настилката на южният тротоар на ул. "Гр. Стоянов". След това ще бъде осъществено цялостно преасфалтиране на двете улици. 
Паралелно с това ще продължи подмяната на водопровода по източната част на улица „Градево“. От 20 юни стартира полагането на нова асфалтова настилка  на улица „Петър Парчевич“ от кръстовището на площад „Хан Бъчва“ до кръстовището на бившия ТИХ „Проф. д-р Асен Златаров“.
Въпреки динамичната метеорологична обстановка изпълнението на дейностите протича в съответствие с план-графика на строителния процес.
Поднасяме извинения за причинените неудобства.
Благодарим за разбирането!

ПРЕСЦЕНТЪР на ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания