Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Поздрав за възкресение Христово от кмета на община Свищов Генчо Генчев

Поздрав за възкресение Христово от кмета на община Свищов Генчо Генчев
Добавена на: 2019-04-27 21:48:07

Скъпи съграждани,

За мен е удоволствие да Ви поздравя с настъпването на  Възкресение Христово и да Ви пожелая светли Великденски празници!
Чудото на Възкресението е най-великия израз на Божията любов към човеците и най-светлия пример за смисъла на вярата, надеждата и мира помежду ни. Великият ден се преживява от всеки християнин лично и дълбоко, защото Възкресението има силата да пречиства мислите, да опрощава грешките и да осветява пътя на човешкото съществуване.
Нека приемем в сърцата си тази велика промисъл и дадем простор на обичта и добротата, които ни свързват като хора! Нека укрепим волята си да творим добро, дори когато срещаме неразбиране и съпротива! Нека не слабее вярата ни, а я допуснем дълбоко в нас като извор на сила, която ни направлява да следваме верните посоки!
За нас българите, празникът на Възкресението винаги ще бъде повод да се събират семействата, близките и приятелите. Традицията да сме заедно на Великден, заздравява корените и ни сближава.
Пожелавам на всички Вас, светъл празник и благословени дни за Свищов!
 
Честито Възкресение Христово!
 
 
Генчо Генчев
Кмет на община Свищов


Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания