Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Група недобросъвестни лица отново посегнаха на обществено имущество в Свищов

Група недобросъвестни лица отново посегнаха на обществено имущество в Свищов
Добавена на: 2019-03-19 14:00:37

Община Свищов изразява категоричното си становище, че такива прояви на вандалщина и неспазване на обществения ред, в цялата община, ще бъдат строго съблюдавани и санкционирани

В нощта на 16 срещу 17 март група недобросъвестни лица посегнаха на парковата мебел на няколко обществени места в Свищов. Нарушителите на реда са започнали своите злодеяния от градинката с паметника на Дарителите в центъра на града, след което са продължили с вандалските си прояви в Градската градина, по главната улица и на пл. „Свобода“. Равносметката в неделя сутринта е: повече от 15 пейки – изкъртени и захвърлени в тревните площи и над 20 коша за боклук – обърнати и деформирани.
Нарушителите са установени и съгласно закона ще понесат своите последствия за деянията си, а парковата мебел е възстановена и монтирана от служители на община Свищов.
Община Свищов изразява категоричното си становище, че такива прояви на вандалщина и неспазване на обществения ред, в цялата община, ще бъдат строго съблюдавани и санкционирани.
Апелираме към всички граждани, да пазим общественото имущество и да сме добросъвестни в действията си, за да се радваме на приветливия облик на нашия град!
 
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания