Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

През 2019 година пътят Свищов – Вардим ще бъде ремонтиран

През 2019 година пътят Свищов – Вардим ще бъде ремонтиран
Добавена на: 2018-12-21 10:18:52

Близо 10 километровата отсечка е част от Републиканската пътна мрежа, а бъдещият ѝ ремонт е от изключително важно значение за жителите на общината

     През пролетта на 2019 година силно компрометираният пътен участък Свищов – Вардим ще бъде основно ремонтиран, обяви пред журналисти кметът Генчев.
По време на среща провела се между него, народния представител Цветан Цветанов и зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, кметът на Свищов е получил уверение, че МРРБ е окончателно готов с техническия проект за предстоящия ремонт на пътя до село Вардим. Реконструкцията на целия пътен участък от 9.6 км, ще е на стойност близо 6.5 млн. лв. и ще започне през пролетта на 2019 година.
Близо 10 километровата отсечка е част от Републиканската пътна мрежа, а бъдещият ѝ ремонт е от изключително важно значение, както за жителите на общината, така и за транспортната връзка с областния град Русе и Североизточна България.
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Дарителска Кампания