Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Футболистите на Изгрев 93 – с. Царевец за пореден път пожънаха заслужени успехи

Футболистите на Изгрев 93 – с. Царевец за пореден път пожънаха заслужени успехи
Добавена на: 2018-11-27 13:28:41

Малките надежди на Изгрев 93 спечелиха турнира за Купата на община Севлиево

На 17 и 18 ноември в град Севлиево се проведе футболен турнир за Купата на община Севлиево, в който участие взеха малките надежди на Изгрев 93 от свищовското село Царевец. Под умелото ръководство на своя треньор Ангел Ангелов футболистите от футбол 5 /набор 2010 -2011/ се представиха блестящо и през двата дни на турнира, в резултат на което заеха почетното първо място в крайното класиране.
В първия ден на спортното събитие малките футболисти не се уплашиха нито от лошото време, нито от силните противници и извоюваха 4 безапелационни победи над: ФК Дунав - Русе с 3:0, ФК Янтра – Габрово 6:0, ФК Севлиево – Севлиево с 4:0 и ФК Етър – Велико Търново с 3:1.
Момчетата се класираха на 1-во място в групата и на следващия ден се изправиха на финал срещу фаворита от другата група ФК Дунав 1 – Русе. Победата с 2:0 над противниковия отбор категорично донесе финалната победа ана футболистите от Изгрев 93 и те взеха Купата на община Севлиево. Победителите в турнира бяха зарадвани и от още една отличителна награда за Иво Митков Миланов, който получи статуетка за най-добър футболист на турнира.
 
Припомняме, че преди два месеца футболистите на Изгрев 93 от набор 2009-2010 спечелиха Купата на кмета на град Павликени, което за пореден път показа постоянство в играта и заслужени успехи на възпитаниците на Ангел Ангелов.
 
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Дарителска Кампания