Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Благодарности към кмета на община Свищов изпрати заместник-председателят на ДАЗД по повод проверка в Дневен център за деца с увреждания

Благодарности към кмета на община Свищов изпрати заместник-председателят на ДАЗД по повод проверка в Дневен център за деца с увреждания
Добавена на: 2018-10-12 14:33:16

По повод извършена проверка на Дневен център за деца с увреждания град Свищов от Държавна агенция за закрила на детето са констатирани следните факти:

     На 31.08.2018 г. беше извършена проверка на Дневен център за деца с увреждания  град Свищов от Държавна агенция за закрила на детето. Констатирани са следните факти:
            1. ДЦДУ е социална услуга в общността, която има отлична материална база, снабдена със зали и кабинети  с множество и разнообразни уреди, пособия и материали за деца с увреждания, което благоприятства постигането на ефективност.
            2. Базата, в съчетание с уменията, богатия опит, силната мотивация и изключителен професионализъм на директора – госпожа Теменужка Тодорова и екипът ѝ, прилагайки иновативни и различни подходи и техники за подкрепа на децата, неминуемо води до реални и много индивидуални  резултати за децата.
            3. Родителите са дълбоко благодарни за съществуването на услугата и екипът ѝ, поради резултатността за децата, проявена чрез облекчаване на състоянието им, в контекста на уврежданията,подобряване и повишаване на психо-социалния им тонус, постигната интеграция и социализация.Те имат  време за себе си и за своята лична, социална и професионална реализация.
            В писмото до г-н Генчо Генчев,  заместник- председателят  на  ДАЗД  г-н  Валери Йорданов отбелязва:
„Приемете моите сърдечни благодарности и поздравления за дейността на социалната услуга за деца, чийто доставчик сте, за резултатността ѝ, за ефективността ѝ, и за доброто, което директорът и екипът на ДЦДУ творят за децата и с децата.”
 
ОбС “Социални дейности“ – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Дарителска Кампания