Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Община Свищов се включи в четири процедури за осигуряване заетост на до 13 безработни лица

Община Свищов се включи в четири процедури за осигуряване заетост на до 13 безработни лица
Добавена на: 2018-10-11 13:50:03

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Във връзка със стартиралите процедури за подбор и наемане на безработни лица, община Свищов успешно подаде четири заявки, по следните процедури:  „Обучения и заетост“, „Обучения и заетост за младите хора“, „Старт на кариерата“ и „Нова възможност за младежка заетост“.
Две от процедурите са насочени към безработни лица с трайни увреждания и намалена работоспособност, които са следните: „Обучения и заетост“ , която е за лица на възраст над 29 години и „Обучения и заетост за младите хора“, която е за лица до 29 години. И по двете процедури, заетостта ще е с продължителност 24 месеца. Общината е подала заявка за наемането на общо 6 лица.
„Старт на кариерата“ и „Нова възможност за младежка заетост“ ще осигурят заетост за общо 7 лица, младежи на възраст до 29 години. По тези схеми, ще бъде осигурена заетост съответно за 9 и 6 месеца.
Желаещите да се включат в процедурата за подбор задължително трябва да са регистрирани в Дирекция „Бюро по труда“ – град Свищов.
След приключване на процедурата по подбор на лицата, същите ще бъдат наети по трудов договор.
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ
 
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Дарителска Кампания