Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Класика и иновации в педагогическата практика

Класика и иновации в педагогическата практика
Добавена на: 2017-04-18 13:53:11

Класика и иновации в педагогическата практика

Учителките Стефка Николаева и Петя Попова участваха в III-ти Международен форум на тема: „Класика и иновации в педагогическата практика” - Асеновград, 10-11 април 2017 г.


На форума учителките представиха доклада „ Традиции и иновации – магията на нашата дейност“ и две презентации – към доклада и за работата в проекта.

Срещата започна с фолклорен поздрав на малките възпитаници от ДГ „Никола Вапцаров”, посветен на Великденските празници. Начало на официалната част даде заместник-кметът на Асеновград инж. Мария Вълканова, която прочете поздравителен адрес от името на кмета д-р Емил Караиванов към присъстващите на форума. Към нея се присъедини и заместник-кметът на Враца Петя Далапчиева, която е участник и в трите издания на събитието и сподели искреното си възхищение към Община Асеновград и форума, който вече гради своите традиции и създава основи за обмяна на опит между работещите в сферата на образованието..

За всички присъстващи на събитието организаторите бяха отпечатали и раздадоха сборник „Класика и иновации в педагогическата практика”, в който са включени всичките 76 доклада. Тази година, освен от България, има участници от Русия, представи се педагогически опит в предучилищното образование на Испания, Канада, Германия и Чехия.

            Специални благодарности изказват учителките на организаторите и  на госпожа Златка Тоскова, които дадоха възможност за по-широко представяне на големия труд, положен от техните ученици в редица проекти и най-вече в проекта, „България в пощенски картички“, в който са партньори.

/СУ „Николай Катранов”, Свищов/

 

Информацията е предоставена от СУ "Николай Катранов"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания