Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

СЕДМИЦА С МНОГО ИНИЦИАТИВИ И ПРАЗНИЧНИ ЕМОЦИИ ЗА ДЕЦАТА В ДГ „КАЛИНА МАЛИНА”

СЕДМИЦА С МНОГО ИНИЦИАТИВИ И ПРАЗНИЧНИ ЕМОЦИИ ЗА ДЕЦАТА В  ДГ „КАЛИНА МАЛИНА”
Добавена на: 2017-04-12 15:07:22

СЕДМИЦА С МНОГО ИНИЦИАТИВИ И ПРАЗНИЧНИ ЕМОЦИИ ЗА ДЕЦАТА В  ДГ „КАЛИНА МАЛИНА”
СЕДМИЦА С МНОГО ИНИЦИАТИВИ И ПРАЗНИЧНИ ЕМОЦИИ ЗА ДЕЦАТА В  ДГ „КАЛИНА МАЛИНА”
СЕДМИЦА С МНОГО ИНИЦИАТИВИ И ПРАЗНИЧНИ ЕМОЦИИ ЗА ДЕЦАТА В  ДГ „КАЛИНА МАЛИНА”

Децата организираха тържество, с което да се отблагодарят на ръководството на Община Свищов и всички спомоществователи на детската градина

НАСИТЕНИ С МНОГО ИЗЯВИ И НАСТРОЕНИЕ БЯХА ДНИТЕ ОТ 2 ДО 7 АПРИЛ ЗА МАЛКИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ НА ДГ “КАЛИНА МАЛИНА“ В СВИЩОВ. ПО ПОВОД СЕДМИЦАТА НА ДЕТСКАТА КНИГА ПЕСНИ И СТИХОВЕ ОТ ДЕЦАТА ЗВУЧАХА В БИБЛИОТЕКИТЕ В СВИЩОВ И С. ВАРДИМ. ДЕЦАТА ОТ ОСНОВНАТА СГРАДА И ФИЛИАЛИТЕ С УВЛЕЧЕНИЕ СЛУШАХА ПРИКАЗКИ ОТ БИВШИ ВЪЗПИТАНИЦИ. В ИНЦИАТИВАТА СЕ ВКЛЮЧИХА ЕЛИЗАБЕТ ТОДОРОВА, СЕГА УЧЕНИЧКА В СУ “ЦВ.РАДОСЛАВОВ“; КАЛОЯНА ДИМИТРОВА И ЯСМИН МЕХМЕДОВА, СЕГА УЧЕНИЧКИ В СУ „Н. КАТРАНОВ“, КАКТО И КРЕМЕНА ПЕТРОВА – БЪДЕЩ УЧИТЕЛ.
МОМИЧЕНЦАТА ОТ IV ГРУПА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА СЕ ПРЕВЪПЛАТИХА В КРАСИВИ ЛАЗАРКИ. ТЕ ПРЕЖИВЯХА НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ И ВПЕЧАТЛИХА С ПЕСНИ И СТИХОВЕ ДАМИТЕ И ГОСПОДАТА ОТ ЕДИН ОТ ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ В СВИЩОВ. МНОГО АВТЕНТИЧНО И ЕМОЦИОНАЛНО БЕШЕ ЛАЗАРУВАНЕТО НА МАЛЧУГАНИТЕ ОТ БАЗА 1 НА УЛ. „ЦАР БОРИС“. ТЕ СЪЗДАДОХА НАСТРОЕНИЕ В СЕМЕЙСТВАТА НА ВИОЛЕТА БЛАЖЕВА И АНИ КУМАНОВА, КАКТО И В „МЛЕЧНА КУХНЯ“.
ПРАЗНИЧНИЯТ ЦИКЪЛ ЗАВЪРШИ С МНОЖЕСТВО ИНИЦИАТИВИ, ПОСВЕТЕНИ НА СЕДМИЦАТА НА ГОРАТА. РИСУНКИ, БЕСЕДИ, ВИДЕОФИЛМИ И ИЗЛОЖБИ ИМАШЕ ОРГАНИЗИРАНИ ВЪВ ВСИЧКИ ГРУПИ. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЮБЕЗНО БЕ СЪДЕЙСТВИЕТО НА АНТОАНЕТ АНТОНОВ – ДИРЕКТОР И ДИЛЯНА ЧОРАНОВА – ЗАМ.-ДИРЕКТОР НА ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО, ГР. СВИЩОВ. С ТЯХНА ПОМОЩ БЯХА ОРГАНИЗИРАНИ ПОРЕДИЦА ОТ МЕРОПРИЯТИЯ С ДЕЦАТА В ДВОРА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА. ДЕЦАТА СЕ ЗАПОЗНАХА С ДЕЙНОСТТА НА ГОРСКИТЕ РАБОТНИЦИ. ОРГАНИЗИРАНИ БЯХА БЕСЕДА ЗА ГОРСКОТО РАЗНООБРАЗИЕ, РАЗЛИЧНИ ЗАГАДКИ И ЗАБАВНИ ИГРИ С ЕКОЛОГИЧНА НАСОЧЕНОСТ. ИЗПЪЛНЕНАТА С ИНИЦИАТИВИ СЕДМИЦА БЕ ФИНАЛИЗИРАНА СЪС ЗАСЯВАНЕТО НА 7 ДРЪВЧЕТА БЯЛ БОР, РОЗИ, 5 ДРЪВЧЕТА ХИБИСКУС, 4 КЪЛБОВИДНИ И 4 СРЕБРИСТИ ТУИ, ЗА КОИТО ДА СЕ ГРИЖАТ ДЕЦАТА. ОРГАНИЗИРАНО БЕШЕ И ТЪРЖЕСТВО С ПЕСНИ, СТИХОВЕ И ТАНЦИ, В ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ, БЛАГОДЕТЕЛИ И СЪМИШЛЕНИЦИТЕ ОТ ОБЩИНА СВИЩОВ – КМЕТЪТ ГЕНЧО ГЕНЧЕВ, ЗАМ.-КМЕТОВЕТЕ АНЕЛИЯ ДИМИТРОВА И БЕДРИ АЛИЕВ, РУМЯНА КУЗЕВА – НАЧАЛНИК ОТДЕЛ „ОБРАЗОВАНИЕ” И ОЩЕ ПРИЯТЕЛИ НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА.
ВИОЛЕТА ЕФТИМОВА,
ДИРЕКТОР НА ДГ „КАЛИНА МАЛИНА”

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания