Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Приключи благотворителната акция в помощ на село Хитрино

Приключи благотворителната акция в помощ на село Хитрино
Добавена на: 2016-12-20 11:42:19

Община Свищов изразява благодарност към всички, които изразиха съпричастност и се включиха в реализирането на дарителската инициатива!


      В продължение на една седмица община Свищов проведе благотворителна акция, за събиране на продукти от първа необходимост, за жителите на село Хитрино.

      В благотворителната инициатива се включиха магазини: „Каприз”, „Витоша” и „Billa”, в които поставихме пазарски колички за събиране на дарения. Във връзка с популяризиране на акцията, младежите от Ротаракт и Интеракт в Свищов оказаха изключителна подкрепа и благодарение на тяхното доброволчество, успяхме в почивните дни да съберем солидно количество хранителни продукти и хигиенни консумативи. Благодарим им, за активната гражданска позиция и отговорно отношение! В другите два пункта за дарения събрахме още: топли завивки, дрехи и електроуреди, с които се надяваме да бъдем полезни и зарадваме жителите на Хитрино. 

Община Свищов изразява благодарност към всички, които изразиха съпричастност и се включиха в реализирането на тази благотворителна акция! Благодарим на хората, които помогнаха от сърце и отделиха от собственото си време и средства, за да дарят надежда в навечерието на Коледа!

 

 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Дарителска Кампания