Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Честит празник!

Честит празник!
Добавена на: 2016-09-23 01:55:48

Честит празник!

Свищовски лозници 2016

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

Започват традиционните празници на града „Свищовски лозници“. Знам, че това е време, в което много хора се завръщат в родния град, и че тези празници са повод семействата да бъдат заедно. Нетипично за идващата есен, градът ни оживява от приповдигнатия празничен дух, който се разнася из свищовските улици. По традиция в следващите три дни търговци и занаятчии ще разпънат шарените си шатри, и неонови светлини ще огреят приказните въртележки на лунапарка. Сред пъстротата на тези празнични дни, Община Свищов е подготвила и разнообразна културна програма. От 23 до 25 септември, жителите и гостите на града ще имат възможността да направят своя избор, и да посетят всички културни и спортни прояви, като  изложби, литературни конкурси и базари, пътуващо читалище, класически концерт, лекоатлетически състезания и пр. Тази година сме подготвили три големи концерта, с които целим да създадем добро настроение на широката аудитория, в празничните вечери. Тук е мястото да благодаря на всички спомоществователи благодарение, на които тези концерти ще бъдат реалност. Щастлив съм, че имаме възможността да осъществим и една благородна инициатива, с която да дарим топъл обяд на близо 800 нуждаещи се възрастни и социално слаби хора. Много ми се иска в тези сложни времена, в които живеем, всеки да се докосне до празничния дух и да забрави, поне за малко личните несгоди.
Пожелавам на всички хубаво време и добро настроение! Забравете за грижите и отделете следващите три дни за себе си, за близките си хора и приятели, и ги превърнете в незабравим спомен от есента!

Честит празник!
 
Генчо Генчев
Кмет на Община Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания