Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Записването за Парада на домашни кучета продължава

Записването за Парада на домашни кучета продължава
Добавена на: 2016-07-27 13:32:52

Поради проявен интерес за записване на място, организаторите взеха решение за удължаване на срока за записване до 30 юли включително

Предстоящият на 30 юли  Парад на домашни кучета, който ще се проведе от 12.00 часа на сцената в м-т «Паметниците» е с удължен срок за записване. Поради проявен интерес за записване на място, организаторите взеха решение за удължаване на срока за записване до 30 юли включително.
Записване за участие в Парада на домашни кучета, можете да направите  всеки делничен ден от 8.30 до 17.00 часа на тел: 0631/ 68103,  до 29 юли включително. Като за 30 юли, остава възможността за записване на място.
Припомняме, че важно условие за участие, е кучетата да имат паспорт или ваксинационна  здравна книжка, които да се представят от собствениците им в деня на конкурса.
Парадът ще е с конкурсен характер, а дефилиращите четириноги ще бъдат разпределени в следните три категории:
Малки породи кучета – до 10 кг.
Средни породи кучета – от 10 до 20 кг. 
Големи породи кучета – над 20 кг.
 В трите категории ще има атрактивни награди, които със сигурност ще зарадват както собствениците, така и техните любимци - участници в парада. Целта на мероприятието е да се наблегне на хуманното отношение към животните и  грижата за тях. Домашните кучета ще бъдат оценявани от компетентно жури, по външен вид и специални умения. Ще има и награда за «Любимец на публиката».
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания