Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Покана за официално представяне на книгата „Каймакъ-Чаланъ“

Покана за официално представяне на книгата „Каймакъ-Чаланъ“
Добавена на: 2016-07-06 09:19:45

Представяне на книгата „Каймакъ-Чаланъ“ на автора Красимир Узунов, директор на национална информационна агенция „Фокус“

На 7 юли от 17.30 часа, в зала №1 на Община Свищов ще се състои официално представяне на книгата „Каймакъ-Чаланъ“ на автора Красимир Узунов,  директор на национална информационна агенция „Фокус“.
Поканени са много официални лица, представители на различни организации, сдружения и граждани. В представянето на книгата ще се включат знаменен звод и музиканти от духовия оркестър на Военно формирование 28880, гр. Белене. Вокална мъжка група от Свищов ще поздрави присъстващите с тематични песни и военни маршове. Адмирал Пламен Манушев ще ни запознае в детайли и ще ни разходи из страниците на книгата. Директорът на Исторически музей Свищов, Ивелина Иванова ще изнесе доклад за 33-ти Свищовски полк, който взема участие в Първата и Втората световна война.
Повече за книгата ще разкаже и авторът Красимир Узунов.
Община Свищов кани всички, които проявяват интерес, да заповядат на представянето на книгата „Каймакъ-Чаланъ“ на 7 юли (четвъртък) от 17.30 часа в зала №1 на Община Свищов!

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Дарителска Кампания