Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Специална награда за заслуги получи д-р Николай Марков от Свищовот БФХТ

Специална награда за заслуги   получи д-р Николай Марков от Свищовот БФХТ
Добавена на: 2016-06-15 11:36:08

На 10 юни 2016г. в гр.София, Национален стадион „Васил Левски“, Пресклуб „България“ се проведе официалната пресконференция и тържество по случай 25-годишнината от учредяването на Българска федерация по хокей на трева

На 10 юни 2016г. в гр.София, Национален стадион „Васил Левски“, Пресклуб „България“ се проведе официалната пресконференция и тържество  по случай 25-годишнината от учредяването на Българска федерация по хокей на трева. На нея бе удостоен д-р Николай Марков с почетен знак – бронзов за  заслуги и принос в развитието и популяризирането на хокейната игра в България като основател и член на УС на СКХТФ „Дунав“ (2010г.),  секретар на Съдийската колегия и член на Комисията по сигурността и борба с хулиганството към БФХТ, регионален координатор на зона Мизия (от 2012г.), помощник – мениджър на Националния отбор – юноши до 16г.(от 2014г.). Бившият председател и най-дългогодишен член на УС Бончо Златев заедно с генералния секретар доц. Антонио Антонов връчиха на състезатели, треньори, деятели специално учредените награди за заслуги.
 Официални гости на пресконференцията и тържеството бяхаМарайкеФлоурен - президент на Европейската федерация по хокей на трева, Норман Хюс - мениджър развитие на Европейската федерация по хокей на трева,ЙоргШенк -съветник по наука на Посолството на Германия, както  и членове на УС на федерацията.
Във връзка с годишнината на федерацията беше организиранIX турнир за купата на ректора на НСА „Васил Левски“ за деца, жени и мъже. Свищовските хокеисти – деца до 12г. се класираха на 5 място  от 10 участници, сред които бяха отборите на Румъния, Сърбия, СКХТ „Локомотив“ – Червен бряг, КХТ „Крам Комплекс“ - София ,  КХТ „Академик плюс“ - София, КХ „НСА“ - София , СКХТ „Ен Джи Ес“ - Перник, СК „Дрита“ – София.
Мариана Маркова – председател на СКХТФ „Дунав“ – Свищов

По материали на СКХТФ "Дунав" - Свищов
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания