Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

УЧИТЕЛЮ БЛАГОДАРИМ!

УЧИТЕЛЮ БЛАГОДАРИМ!
Добавена на: 2016-06-13 14:41:47

На 7 юни 2016 г., в Зала 1 на РИО - Велико Търново се състоя тържествена церемония за връчване на наградите "Неофит Рилски", "Иван Рилски" на МОН и "Учител на годината", "Директор на годината" и "Почетна грамота на РИО - Велико Търново"

На 7 юни 2016 г., в Зала 1 на РИО - Велико Търново се състоя тържествена церемония за връчване на наградите "Неофит Рилски", "Иван Рилски" на МОН и "Учител на годината", "Директор на годината" и "Почетна грамота на РИО - Велико Търново".
Слово към поканените на тържеството произнесе инж. Розалия Личева- Началник РИО Велико Търново.
От СОУ „Николай Катранов”, награди получиха трима учители и един ученик:
Силва Христова-старши учител в начален учител, Почетно отличие на МОН „Неофит Рилски”,
Галя Иванова-старши учител по история и цивилизации в гимназиален етап с Грамота на РИО, Велико Търново за подготовка на ученици спечелили първи места на национални олимпиади и състезания
Маргарита Караиванов-ученичка от VІІ клас, за Първо място в Националната олимпиада по история с парична награда на стойност 200 лева от Фирма Вали компютърс, Веселина Варамезова–старши учител в гимназиален етап по английски език с Грамота на РИО Велико Търново за подготовка на ученици спечелили първи места на национални олимпиади и състезания.
ПОЗДРАВЯВАМЕ НАГРАДЕНИТЕ И ИМ ПОЖЕЛАВАМЕ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ТВОРЧЕСКО ВДЪХНОВЕНИЕ!
 
На снимката освен наградените са: инж. Розалия Личена- Началник РИО В. Тървово, Анелия Димитрова-зачестник–кмет на община Свищов, Румяна Кузева-Началник отдел „Образование и култура" в община Свищов” и Генади Иванов-Директор на СОУ „Николай Катранов”

По материали на СОУ "Николай Катранов"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания