Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

СОУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ” НА ПЪРВО МЯСТО В ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СРЕД ДЪРЖАВНИТЕ УЧИЛИЩА ПО РЕЗУЛТАТИ

СОУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ” НА ПЪРВО МЯСТО В ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СРЕД ДЪРЖАВНИТЕ УЧИЛИЩА  ПО РЕЗУЛТАТИ
Добавена на: 2016-06-09 14:15:55

СОУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ” НА ПЪРВО МЯСТО В ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СРЕД ДЪРЖАВНИТЕ УЧИЛИЩА  ПО РЕЗУЛТАТИ
СОУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ” НА ПЪРВО МЯСТО В ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СРЕД ДЪРЖАВНИТЕ УЧИЛИЩА  ПО РЕЗУЛТАТИ
СОУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ” НА ПЪРВО МЯСТО В ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СРЕД ДЪРЖАВНИТЕ УЧИЛИЩА  ПО РЕЗУЛТАТИ

Информация и статистика за резултатите от ДЗИ /Държавни зрелостни изпити/:

СОУ „Николай Катранов” е на: ПЪРВО място в област Велико Търново сред държавните училища по резултати от двете матури с резултат 5.28, ПЪРВО място в област Велико Търново сред ВСИЧКИ училища от втората матура с 5.41. Втори са ПМГ с 5.31, а третото място си делят Американски колеж “Аркус” и Езикова гимназия с по 5.20. ВТОРО място в област Велико Търново сред ВСИЧКИ училища от двете матури с резултат 5.28, само на 0.01 /една стотна/ след Американски колеж “Аркус”, с резултат 5.29. Училището е на ТРЕТО място и според резултатите на матурата по БЕЛ с постижение 5.15, класирането тук води “Аркус” с 5.38, на второ място е Езикова гимназия с 5.18.
137 дванадесетокласници имат по две отлични оценки. 45 от тях са от ПМГ “Васил Друмев”, 36 – от Езикова гимназия, а по 9 са ученици от Американски колеж “Аркус”, СОУ “Емилиян Станев” и СОУ “Николай Катранов” в Свищов.
От СОУ „Николай Катранов” това са: Веселин Стефанов Василев, Виторио Иванов Величков, Деница Боянова Петрова, Жаклин Павлинова Станчева, Кристина Константинова Пътева, Лилия Иванова Иванова, Нелина Недкова Неделчева, Радослав Николаев Варадинов, Цветомир Радославов Любенов.
Четири ученици имат пълни шестици /6,00/: Борислав Николаев Борисов-английски език, Виторио Иванов Величков, Деница Боянова Петрова и Цветомир Мирославов Любенов (по биология и здравно образование).
Девет ученици има отлични оценки по БЕЛ, с най-висок резултат е Лилия Иванова Иванова - 5,86. Преподавател на учениците по БЕЛ е старши учител Ангел Ангелов.
Най-много ученици /19/ са се явили на втори изпит по биология и здравно образование - 15 от тях са получили оценка „Отличен“, като четирима са с максимален резултат 6,00. Това са: Виторио Иванов Величков, Гергана Даниелова Йорданова, Деница Боянова Петрова и Цветомир Радославов Любенов. Преподавател на учениците по биология и здравно образование е старши учител Роза Кръстева-Попова.
На матура по английски език са се явили 6 ученици, като 5 от тях имат оценка „Отличен“, а Борислав Николаев Борисов е с максимален резултат 6,00. Това отново е един от най-добрите резултати в областта. Преподавател на учениците е старши учител Евдокия Маринова.
Класен ръководител на дванайсетокласниците от СОУ „Николай Катранов“ бе старши учител по ИКТ Соня Димитрова.
Високите постижения на нашите ученици за пореден път демонстрират, че те са умни, талантливи и успешни, не само в международни и национални конкурси, в извънкласните дейности, в европейските и национални проекти, но преди всичко и в учебните предмети.
БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ВИСОКИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ НА УЧИТЕЛИТЕ!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НАЙ-УСПЕШНИТЕ УЧЕНИЦИ!

СОУ "Николай Катранов"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Дарителска Кампания