Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Галя Рошелова удостоена за „Учител на годината 2016” от Фондация „Кузманов”

Галя Рошелова удостоена за  „Учител на годината 2016” от Фондация „Кузманов”
Добавена на: 2016-05-27 10:48:01

Галя Рошелова удостоена за  „Учител на годината 2016” от Фондация „Кузманов”
Галя Рошелова удостоена за  „Учител на годината 2016” от Фондация „Кузманов”
Галя Рошелова удостоена за  „Учител на годината 2016” от Фондация „Кузманов”

При рекорден брой номинации - 352-ма учители се бориха за отличието на фондация "Кузманов" за "Учител на годината" 2016

       На национална церемония, на 25 май 2016 г., в гр. София се проведе церемонията "Учител на годината - България 2016 г", на Фондация "КУЗМАНОВ". На събитието присъстваха над 90 учители от цялата страна.
Мисията на Фондация "КУЗМАНОВ" е чрез директен или индиректен подход и застъпническа дейност да работи за качествено образование в България.
При рекорден брой номинации - 352-ма учители се бориха за отличието на фондация "Кузманов" за "Учител на годината" 2016.
С Голямата награда беше удостоена дългогодишната учителка по български език и литература от Свищов Галя Рошелова в Категория "ЦЯЛОСТНО ТВОРЧЕСТВО", като учителката е обявена за УЧИТЕЛЯТ на 2016 година. Номинацията е направена от директора на СОУ „Н. Катранов” Генади Иванов.
В номинацията за Галя Рошелова се казва:
През тази учебна година с учениците от VІ клас учителката  подготви на руски език постановката „Златното правило”, с която учениците се представиха в училищния театрален фестивал „Театър на думите” по програма Мтел талант. Със запис на постановка по произведението „В навечерието” на руския писател Тургенев, заедно с учениците участват в конкурсите на национално движение Русофили.
Със своето трудолюбие, активност и упоритост учителката по БЕЛ, Галя Рошелова е пример за младите учители в училището. С участието и успеха на нейните ученици в национални конкурси тя е пример за гражданска активност, прилагане на наученото в извънкласни дейности и умение да организира работата на учениците за успешно представяне в областни и национални състезания и конкурси.
При получаване на наградата от г-н Атанас Кузманов Изпълнителен директор и член на Съвета на Фондация “КУЗМАНОВ”, Галя Рошелова заяви”:
„Щастлива съм, радвам се, че съм избрала тази професия, че над 30 години съм отдала на децата на България. България има нужда от млади учители, колкото и да не е призната професията учител, ако те усещат, че това е тяхното призвание нека смело да тръгнат по този път".”
В учителската си дейност, Галя Рошелова проявява всеотдайност и влага цялото си сърце и обич към децата. Умее да стимулира и да развива добрите страни във всяко дете, заради което учениците и родителите и се отблагодаряват с уважение и признание.
 
Уважаема г-жо Рошелова, Честито! Училището Ви поздравява и се гордее с Вас!
 
Честито, г-жо Рошелова! Община Свищов се гордее с Вас!
 
По материали на СОУ „Николай Катранов” - Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Дарителска Кампания