Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Да изчистим България заедно

Да изчистим България  заедно
Добавена на: 2016-05-16 14:08:27

На 4 юни предстои най-мащабната доброволческа акция в България – „Да изчистим България заедно”

    Скъпи съграждани,
   На 4 юни предстои най-мащабната доброволческа акция в България – „Да изчистим България  заедно”. Датата не е избрана случайно, тя е продиктувана от желанието да посрещнем Световния ден на околната среда - 5 юни в по-чиста България. Искрено се надяваме и тази година жителите на община Свищов да са сред най-активните в доброволческата акция. Жителите на всеки жилищен блок, къща или квартал могат да се организират и да се включат в общото почистване на общината ни, като почистят района около своето местоживеене. Първата и най-важна стъпка е да вземете решение за това. След това е необходимо в срок до 1 юни да заявите в Общината своето желание да се включите в инициативата, като посочите лице за контакт, както и да предоставите информация за брой участници в мероприятието и район, който ще почиствате.   Във връзка с акцията, община Свищов е подготвила прецизна организация, като в определени райони ще има представители на общинската администрация, със задача да координират групите доброволци по почистването, а в други райони ще се включим активно в самото почистване. Ще бъдат осигурени чували за смет и ръкавици за всички включили се доброволци, както и техника за извозване на отпадъците.
  Официални покани са отправени към кметствата, училищата и детските градини в община Свищов. Искрено се надяваме, заедно да направим община Свищов по-чисто и приветливо място за живеене. Това е нашият дом, нека се погрижим за него!
 
    За контакти с общинската администрация по въпросите за кампанията „Да изчистим България заедно“ може да се обръщате към:
г-жа Анелия Димитрова – тел. 0631/68 117; 0885939988
г-н Стоян Парашкевов – тел. 0631/ 68 144; 0886431142
г-жа Полин Чернева – тел. 0631/ 68 112
 
             
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Дарителска Кампания