Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!
Добавена на: 2016-05-03 14:14:20

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!
СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!
СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

Да дариш надежда, да подадеш ръка за помощ, да си съпричастен с болката на другия – това ни прави хора! А вярата, че няма малко добро, ни прави силни хора!

“Една от най-великите тайни на живота е,
 че единственото, което си заслужава да бъде
 правено, е това, което правим за другите.”
                                               
                                                 Луис Карол
 
 
  
         Община Свищов и колективът при ЦДГ №1 „Васил Левски” – Свищов, изказват най-сърдечна благодарност на всички хора, които станаха съпричастни към изпитанието на малката Кристин и се  ангажираха да помогнат. Слънчевите дни преди Великден, по време на благотворителния базар, се превърнаха в истински празник, тържество на човещината и добротата. През тези два дни се срещнахме с толкова много хора, специално дошли, за да помогнат на семейството на малката Кристин.
          Специална благодарност изказваме на нашите колеги, на децата и родителите от всички детски градини в общината, на ДЦДУ - Свищов, на ЦСРИ - Свищов, на СОУ „Николай Катранов“, СОУ „Димитър Благоев“ и СОУ „Цветан Радославов“, на учениците от XI „а” клас при ДТГ „Димитър Хадживасилев”, на жените от група „Седянка“ при католическия храм „Св.Св. Кирил и Методий“ – гр. Свищов, които изработиха оригиналните и красиви сувенири за базара.
         Без преувеличение можем да кажем, че преживяното в дните на базара е едно от най-хубавите неща, в които сме участвали. Защото да дариш надежда, да подадеш ръка за помощ, да си съпричастен с болката на другия – това ни прави хора! А вярата, че няма малко добро, ни прави силни хора!
         Общата сума събрана от благотворителния базар, общинска администрация, Общински съвет – Свищов, ОП „Пазари” – Свищов  и ОП „Обреди” – Свищов е  4 985, 85 лв.
 
        СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Дарителска Кампания