Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Злосторници посегнаха на новопосадените храсти в Свищов

Злосторници посегнаха на новопосадените храсти в Свищов
Добавена на: 2016-04-26 17:11:32

Злосторници посегнаха на новопосадените храсти в Свищов
Злосторници посегнаха на новопосадените храсти в Свищов

От няколко месеца в община Свищов се полагат усилия да се промени обликът на града ни.

От няколко месеца в община Свищов се полагат усилия да се промени обликът на града ни. Почиства се от стари дървета, засаждат се нови цветя и  зелени храсти, които да придадат по-приветлив вид на града ни. Служителите на Общината работят неуморно, за да усетим всички  пролетното настроение за предстоящите великденски празници. Какво разочарование е обаче, когато след положения труд, злосторници минат и опорочат всичко. Откраднаха се 50 новопосадени рози от местността „Паметниците”, после се посегна и на великденската украса, забелязваме как без никакво угризение се изтръгват цветята от алеите, за да бъдат засадени в нечии двор. За съжаление, това не престава. Днес бе установено, че са откраднати две западни туи – „Смарагд” от района срещу Винарна Свищов.
     Уважаеми съграждани, това наистина е много неприятно, нека използваме тези лоши примери, за да събудим гражданската си съвест. Нека, когато видим подобна недобросъвестна постъпка, да бъдем активни, да подадем сигнал, да направим забележка и да не допускаме подобно поведение сред гражданското ни общество. Свищовлии винаги са се славели с будна съвест и благородни жители. Всички тези дарители, с които се гордеем, са искали да направят града ни по-добро място за живеене. Нека и ние дадем своя скромен принос и пазим града и общината си чисти и приветливи. Да се радваме на своя град и с радост да посрещаме туристи и гости. От община Свищов апелрираме към Вас: „Нека с действията си бъдем добър пример за подражание и да сме безкомпромисни към злосторниците.”
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Дарителска Кампания