Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Откриване на младежката организация Junior Chamber International (JCI)

Откриване на младежката организация Junior Chamber International (JCI)
Добавена на: 2016-03-10 13:25:48

Младежката организация Junior Chamber International (JCI), кани всички заинтересовани жители на официалното си откриване, което ще се проведе на 15.03.16 г. (вторник) от 18:00ч. в 10 аудитория, намираща се на 3-я етаж в Ректората на СА “Д. А. Ценов”.

Скъпи съграждани,
Младежката организация Junior Chamber International (JCI), кани всички заинтересовани жители на официалното си откриване, което ще се проведе на 15.03. (вторник) от 18:00ч. в 10 аудитория, намираща се на 3 етаж в Ректората на СА “Д. А. Ценов”.
Събитието се организира от екип амбициозни студенти целящи, както личностно развитие, така и създаване на позитивна промяна в обществото. Членове могат да бъдат всички на възраст от 18 до 40 годишна възраст, които са амбициозни, креативни и отговорни.
Във връзка с официалното откриване на JCI Свищов ще се проведе събитие на тема “Как да бъдем по-ефективни!”. Гост-лектор ще е Петър Дяксов. Той е само на 26 години, от Пловдив, а вече е предприемач, мениджър и експерт по дигитален маркетинг. Към момента е основател и управител на IT фирмата Tendrik, която предлага цялостни решения за бизнеси онлайн. През свободното си време  активно се занимава с организирането на различни обществени и социални инициативи, като вицепрезидент на JCI Bulgaria. Той участва в провежането и воденето на много обучения и семинари за предприемачество, маркетинг и личностно развитие. Ще даде ценни съвети за това, как да си разпределяме по-добре времето, да си поставяме и следваме устойчиви цели.
 
Повече информация, можете да намерите във фейсбук страницата: JCI Svishtov

ПРОГРАМА
От 17:30 до 18:00 - Настаняване
От 18:00 до 18:05 - Откриване
От 18:05 до 18:20 - Приветстваща реч
От 18:20 до 20:00 - Гост лектор - Петър Дясков
От 20:00 до 20:05 - Закриване

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания