Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Община Свищов почиства алеята по пътя за „Паметниците“

Община Свищов почиства алеята по пътя за „Паметниците“
Добавена на: 2016-01-15 14:46:34

Община Свищов почиства алеята по пътя за „Паметниците“
Община Свищов почиства алеята по пътя за „Паметниците“

Община Свищов се погрижи за почистването и приветливия вид на алеята по пътя за „Паметниците“

По инициатива на Община Свищов и със съдействието на общинско предприятие“Чистота“ започна почистването на алеята по пътя към местността „Паметниците“. В момента върви издаване на комплексно разрешително от Държавно горско стопанство–Свищов за почистването, подрязването и оформянето на сухите и опасни дървета и храсти по пътя за Културно-археологическия резерват „Нове“. Кметът на Община Свищов г-н Генчо Генчев сподели, че през пролетта предстои засяване на богата тревна и храстова растителност, ще бъдат обособени приятни места за отдих и туризъм, което ще предразположи нашите съграждани, а и техните гости да избират алеята като предпочитано място за разходка. „Важен е цялостния облик на общината, не само местата финасирани от проекти.Туризмът е ключов фактор за развитието на Общината ни и ние не бива да подценяваме всяко усилие да се направи района предпочитана дестинация за културен и исторически туризъм.“- сподели г-н Генчев.
За нас, като граждани на Община Свищов, остава да се радваме на добрата инициатива и да очакваме с нетърпение обновената алея на пролет, която да поддържаме чиста и здрава.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания