Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Данъците към Община Свищов вече могат да се плащат от всяко място в страната и света

Данъците към Община Свищов вече могат да се плащат от всяко място в страната и света
Добавена на: 2015-02-11 09:00:44

Плащането се извършва бързо, евтино и много лесно, само със съобщаване на
ЕГН-то на физическите лица или ЕИК-а на фирмите.

Със старта на данъчната кампания Община Свищов пуска нова и модерна услуга за своите граждани. Хората могат да плащат автоматично всички местни данъци и такси, от която и да е точка на страната в касите на ИЗИПЕЙ (Easypay) и по интернет от целия свят чрез системата ИПЕЙ (ePay).
Плащането се извършва бързо, евтино и много лесно, само със съобщаване на ЕГН-то на физическите лица или ЕИК-а на фирмите. Интернет плащането става след регистрация в сайта ИПЕЙ.  Таксата за плащане през каса на ИЗИПЕЙ е от 1 до 5 лева върху общата сума за всички данъци. Таксата за интернет плащането е 0,40 лева за една транзакция.
По новия начин местните данъци може да се плащат без да се носят печатните съобщения, ако те са забравени или изгубени. Не е нужно да се попълват каквито и да било документи. 
Новата услуга на автоматично разплащане на данъците улеснява неимоверно гражданите. Тя е в полза най-вече на живеещите извън общината и пести време, нерви и пари. Повишава и събираемостта от местните приходи. 
Услугата е безвъзмездна за Община Свищов. Тя стана възможна след като кметът Станислав Благов подписа споразумение за предлагането й с дружествата ИЗИПЕЙ и ИПЕЙ. Така Свищов се нареди сред общините в България, които предлагат модерно и европейско обслужване за гражданите си с по-висока събираемост на местните данъци.
Подробна информация,  къде се намират всички офиси на ИЗИПЕЙ в България, може да видите на интернет адрес: http://www.easypay.bg/?p=offices_list.  В град Свищов те са 10, в областния град Велико Търново - 25, а в столицата - над 450.
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Дарителска Кампания