Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

143 ученици със стипендии, 2 са за спортни отличия

143 ученици със стипендии, 2 са за спортни отличия
Добавена на: 2014-10-20 09:48:39

143 са учениците от общинските училища, които получават стипендии. 85 са стипендиите за отличен успех, 45 са социалните, 12 се отпускат на деца сираци и полусираци, а една е за дете с физически увреждания.

143 са учениците от общинските училища, които получават стипендии. 85 са стипендиите за отличен успех, 45 са социалните, 12 се отпускат на деца сираци и полусираци, а една е за дете с физически увреждания. Две стипендии за спортни постижения получават възпитаници на СОУ “Николай Катранов”. Невин Хасанова получава стипендията за спечеленото първо място от Държавното първенство по джудо за девойки, младша възраст, категория до 57 кг. Антоанета Ангелова е голмайстор, с 51 точни попадения, от финалите на националните ученически игри по хандбал. Двете получават по 135 лева на месец, в рамките на календарна година, по програма за подпомагане на деца с дарби. 
Дунавско дело

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания