Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Оферти на три фирми са състезаваха за подобряване на градската среда

Оферти на три фирми са състезаваха за подобряване на градската среда
Добавена на: 2013-11-22 13:02:55

Общо четири оферти са постъпили по проекта на общината за подобряване на градската среда, съобщи заместник-кметът по строителството инж. Виктор Мастойров.

Общо четири оферти са постъпили по проекта на общината за подобряване на градската среда, съобщи заместник-кметът по строителството инж. Виктор Мастойров. Една от фирмите, от Бургас, е отпаднала още в началото на процедурата, защото не е изпълнила формалните изсиквания. Така три оферти на фирми от София, Варна и Велико Търново се състезават за изпълнението на проекта, който е на стойност 4,8 милиона лева. Начинанието е за обновяване и подобряване на градската среда и се финансира по ОП “Регионално развитие”. Изпълнителят ще стане ясно в края на ноември и ако няма обжалвания от страна на останалите участници, до края на годината ще се сключи договор за изпълнение. Дейностите трябва да приключат до края на 2014 година. Предвижда се изграждане на спортни площадки, облагородяване на междублокови пространства, изграждане на велоалея и парк за спорт на открито.
Александър ШАБОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания