Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

КАМПАНИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНО ОБНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДОМОВЕ

КАМПАНИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНО ОБНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДОМОВЕ
Добавена на: 2013-09-30 09:34:04

В периода 30 септември - 01 октомври 2013 г. в Свищов ще се проведе информационна кампания във връзка с проект „Енергийно обновяване на българските домове"

  В периода 30 септември - 01 октомври 2013 г. в Свищов ще се проведе информационна кампания във връзка с проект „Енергийно обновяване на българските домове"
Среща с домоуправители ще се проведе на 30 септември, от 17.00 часа в зала 1 на Община Свищов.
На нея ще присъстват представители на проектния мениджър, общината, координатор проект и представител на Фонд за жилищно обновяване. Целта на срещата е чрез медиите да се даде гласност за проекта – цели, задачи, срокове, финансиране, и информацията да достигне до максимален брой хора, които да се възползват от възможностите, които предоставя този проект.
 
Информационната кампания ще се проведе на открито както следва:


30 септември – на площад „Алеко“ от 15.00 до 18.30 ч.

1 октомври –  на площад „Свобода“ от 15.00 до 18.30 ч.

 
Там ще бъдат позиционирани мобилни информационни шатри, където представители на министерството, на общината, координаторът на проекта, проектния мениджър и представителят на Фонда за жилищно обновяване ще отговарят на въпроси на граждани. Допълнително ще бъдат осигурени и промотъри, които предварително ще разлепят плакати за предстоящата кампания, а по време на самата кампания ще раздават информационни материали по проекта.
 
Организирана по този начин, кампанията си поставя следните цели:


достигане на информацията за условията на проекта до максимален брой хора;

разпространяване на информация „от първа ръка";

изграждане на позитивна нагласа в хората и внушаване на усещане за достъпност на проекта - нещо, което достига и до техния град, нещо, до което могат да се докоснат;

чрез използване на приятелски, елегантно-закачлив подход да се изградят отношения на доверие;

чрез участието на представители от дирекция „Обновяване на жилищни сгради" в МРР и представители на местната община да се намали дистанцията между гражданите и органите на властта и да се изградят отношения на взаимно съдействие и подпомагане.

 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания