Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Моето хоби

Моето хоби
Добавена на: 2012-11-22 12:13:07

Моето хоби
Моето хоби
Моето хоби

За втора поредна година през есенните месеци се инициира и организира най-любимото мероприятие за малки и големи в СОУ „Николай Катранов”.

Моето хоби
Домашни любимци, колекции, сбирки, цветя, оригами, букети…, всичко, което децата обичат да събират и искат да покажат на своите съученици и приятели може да се види на изложбата „Моето хоби”.
За втора поредна година през есенните месеци учителките Роза Кръстева, Валентина Викторова и Зоя Тодорова, учениците от ЕКО клуба са инициатори и организатори на най-любимото мероприятие за малки и големи в СОУ „Николай Катранов”.
Тази година зрителите се трупаха пред най-интересния и малко страховит екземпляр- змия питон на Алейна Емилова от 5 в клас, а нейният домашен любимец надигаше глава и се извиваше много артистично. Всички потопиха пръстче, някои по-смело, други по-страхливо в кофичките с костенурката на Николай от 2а. Всички се наслаждаваха на пъстрия папагал на Кристиян от 5 а, зайчетата предизвикваха умилението на малките момичета, котето на Паола от 3 г беше много контактно, макар и в клетка, а котето на Ивона Петрова от 7 б клас се прехвърляше от ръка на ръка.
Ванина от 7 б клас представи колекцията си от рисувани гипсови фигурки, а Елена от 6 б беше подредила интересни фигурки оригами.
Най-скъпи бяха колекцията от фотоапарати на Никола от 6 а клас и сбирките от минерали на Виктория и Гергана от 2 а и Боряна от 3 б клас.
Много интересни бяха сградите от 3D пъзели от филма за Хари Потър на Алекс от 3 а клас, Иван Мочков от 1 в клас показа колекцията си от пластмасови кученца-далматинци, а Мишо от същия клас беше подредил фигурки от Данонино.
Най-красивите салфетки от колекцията си показа Ивайло от 1а, а колекциите, които не ви показваме и имената на техните собственици вижте във Фейсбук страницата на училището: katranovweb@abv.bg
Учениците от 7а и б клас бяха подредили и поставили на изложбата красив букет с есенни цветя, и заедно с чичко Тревичко на Магдалена от 3 а, рисунките на Михил от 6г, саксията с малки кръгли червени чушлета и кратунките на г-жа Роза Кръстева украсяваха залата.
Със своите музикални изпълнения на китара на Карина Йордановаот 12 а клас и Йордан маринов от 11 а предадоха много специална атмосфера на мероприятието.
Радина Караиванова и Кристина Пламенова от 7б клас, членове на училищния ЕКО клуб дадоха интервю за кабелните телевизии и печатните медии.
Представихте ли си изложбата? И ви се иска да сте я разгледали. Заповядайте следващата есен и донесете и своята колекция или домашен любимец!
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Дарителска Кампания