Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

250 000 лева е осигурила общината на болницата

250 000 лева е осигурила общината на болницата
Добавена на: 2012-10-26 16:07:27

Финансиране дейността на болницата, задълженията, които тя има, и възможностите за помощ от страна на Община Свищов - тези въпроси бяха обсъдени на работна среща в МБАЛ – Свищов, на която присъстваха кметът Станислав Благов, заместник-кметът Емил Димитров и Светлана Георгиева, председател на Общинския съвет.

Финансиране дейността на болницата, задълженията, които тя има, и възможностите за помощ от страна на Община Свищов - тези въпроси бяха обсъдени на работна среща в МБАЛ – Свищов, на която присъстваха кметът Станислав Благов, заместник-кметът Емил Димитров и Светлана Георгиева, председател на Общинския съвет. Кметът Благов коментира, че състоянието на болницата е “сериозният проблем” на общината. От т.г. общината е осигурила 250 хиляди лева на болницата, припомни Станислав Благов. “Няма община в страната, която да е дала такъв финансов ресурс от средствата си за болничното заведение”, заяви кметът. Той допълни, че въпреки това състоянието в здравното заведение е лошо, което означава, че някъде е сбъркана системата. 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания