Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Предстои вторият етап от реконструкцията на пазара

Предстои вторият етап от реконструкцията на пазара
Добавена на: 2012-04-01 13:25:55

Това съобщи Виктор Майсторов, заместник-кмет по строителството.

Предстои вторият етап от реконструкцията на пазара
 
В най-близко време предстои началото на втория етап по реконструкцията на пазара в града, като най-много за два месеца ще приключат дейностите. Това съобщи Виктор Майсторов, заместник-кмет по строителството. Реално ще се довърши започнатото в края на м.г. Конкретните действия, които ще се извършат, е изграждането на т.нар. тента – метална конструкция с платнище, покриваща площадката, която е най на запад на пазара. Стойността на строително-монтажните дейности ще бъде предмет на договаряне с фирмата изпълнител. При изработването на работния проект ще бъде уточнена и сумата, която ще отиде за изграждане на покривната конструкция. 50 000 лева са заложени за пазара в поименния списък с обектите, които се финансират от общинския бюджет, уточни Виктор Майсторов. Същата фирма - “ЕСМ – инженеринг” ООД – град Белене.
която работи през първия етап на реконструкцията, ще извърши дейностите и сега. През септември м.г. приключи първият по ремонта на пазара. По време на него бяха извършени дейности по разширяване на тържището в западна посока. Близо 100 000 лева отидоха тогава за строителните дейности. На този етап не са заложени средства за ремонт на досегашния покрит пазар, уточни още Виктор Майсторов.
Александър ШАБОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания