Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кастинг за фотомодели проведе Центъра за набиране на таланти

Кастинг за фотомодели проведе Центъра за набиране на таланти
Добавена на: 2012-04-01 12:08:01

Идеята на събитието е да се наберат нови лица с интересно излъчване за участия в реклами, клипове и различни телевизионни продукции.

Кастинг за фотомодели проведе Центъра за набиране на таланти
 
 
.
          На 24 март 2012г, (събота) в хотел "Ivanoff "  се проведе кастинг за фотомодели и манекени от Център за набиране на таланти под егидата на водещите модни агенции в България, Planeta Payner и Fan TV. Идеята на събитието е да се наберат нови лица с интересно излъчване за участия в реклами, клипове и различни телевизионни продукции.
          „Ние представяме нашите модели в модният свят на България и предоставяме професионалните им фотосесии на продуценти , режисьори и други лица от шоу бизнеса за да  ги изберат за участия.Моделите ни участват в телевизионен конкурс  и различни каталози”, съобщи директорката на центъра Надежда Герина.
.         След проведеният кастинг в град Свищов са избрани няколко кандидати. Едни от фаворитите на кастинга на директорката Надежда Герина са Ирен Димитрова Арнаудова и  Йоан Георгиев Йорданов при по-големите и Анна-Мария Иванова Иванова, Борис-Александър Димитров Спасов, Ева Миленова Миланова от групата на по-малките участници.
 
Ганка Иванова
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Дарителска Кампания