Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Награди от БНБ за малките ученици от СОУ „Николай Катранов”

Награди от БНБ за малките ученици от СОУ „Николай Катранов”
Добавена на: 2011-12-09 13:43:43

23 ученици от началния етап на СОУ „Николай Катранов” участваха с рисунки в конкурса на БНБ „Моята идея за български символ на европейските пари“ и получиха пакети с интересни награди-тениска с емблема евро, информационни книжки с изображения и факти за еврото, подложка за мишка на компютър, линиийки, химикали.

Награди от БНБ за малките ученици от СОУ „Николай Катранов”
 
 
 
23 ученици от началния етап на СОУ „Николай Катранов” участваха с рисунки в конкурса на БНБ  „Моята идея за български символ на европейските пари“ и получиха пакети с интересни награди-тениска с емблема евро, информационни книжки с изображения и факти за еврото, подложка за мишка на компютър, линиийки, химикали.
 
Ръководител на малките ученици и организатор на участието на децата в конкурса е учителката от начален етап Силва Христова.
 
На специални картички със символа на Българската народна банка за всяко дете е написано:
 
„Скъпи приятелю,
 
Благодаря ти за участието в конкурса за рисунка на Българската народна банка „Моята идея за български символ на европейските пари”! Чрез смелостта да се включиш в това състезание ти показа, че младите хора имат разбиране както за историята и културното наследство на България, така и за европейската ни принадлежност. Твоите идеи са особено важни за нас, защото ти си бъдещето на страната ни в обединена Европа. Пожелавам ти непоколебимост във всяко твое благородно начинание!”

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания