Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Проведе се среща дискусия по проект “Дунавски регион +”

Проведе се среща дискусия по проект “Дунавски регион +”
Добавена на: 2011-12-02 11:46:09

Във вторник в зала 1 на Oбщината се проведе регионална среща-дискусия по проект “Дунавски регион +”, финансиран от Програмата за трансгранично сътрудничество в Югоизточна Eвропа 2007-2013 г.

Във вторник в зала 1 на Oбщината се проведе регионална среща-дискусия по проект “Дунавски регион +”, финансиран от Програмата за трансгранично сътрудничество в Югоизточна Eвропа 2007 – 2013 г.
В началото на форума приветствия към участниците оправиха кметът на Община Свищов Станислав Благов, областният управител доц. Пенчо Пенчев и народният представител инж. Аспарух Стаменов.
Проектът “Дунавски регион” бе представен от Марияна Николова, ръководител на проекта от НСОРБ и Юлия Спиридонова от Консорциум „Мостове“. Проектът се реализира от 2010 г. и ще приключи следващата година, като стойността му е 400 000 евро. В обхвата му попадат 40 района от 8 държави по поречието на река Дунав и са включени 19 организации.
По време на дискусията бяха представени и изготвените секторни анализи и стратегии за трансдунавските региони Бекет – Оряхово – Козлодуй и Турну Мъгуреле – Свищов.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания