Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Ремонтират детски градини и училища

Ремонтират детски градини и училища
Добавена на: 2011-07-25 15:25:02

Ремонтират детски градини и училища

Основният ремонт в ЦДГ „Калина Малина”продължава. В детското заведение подменят дограма, боядисват и правят топлоизолация.

Основният ремонт в ЦДГ „Калина Малина”продължава. В детското заведение подменят дограма, боядисват и правят топлоизолация. В момента се извършва и авариен ремонт на тераси с нарушена мазилка в ЦДГ „Радост”. В ОДЗ “Чиполино” и “Слънчо” ремонтните дейности на детските площадки са приключили. В ЦДГ “В. Левски” пък се прави ремонт на оградата, а във филиала в село Овча Могила бе изграден комин. Предстои ремонт на кухненските блокове в ОДЗ “Детски свят” и в Млечна кухня. Средствата за тези дейности в детските заведения са осигурени от Община Свищов. Частични ремонти се извършват в трите СОУ-та в града - “Д. Благоев”, “Н. Катранов” и “Цв. Радославов”, в ОУ „Ф. Сакелариевич” и в основните училища в селата Алеково, Морава, Овча Могила и Ореш. Средствата са от училищните бюджети.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания