Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Забавачките ще работят през лятото по график

Забавачките ще работят през лятото по график
Добавена на: 2011-07-01 14:32:15

Забавачките ще работят през лятото по график

И тазгодишният летен период ще бъде използван за ремонтиране, почистване и подготовка на помещенията в детските заведения от общината за новата учебна година.

И тазгодишният летен период ще бъде използван за ремонтиране, почистване и подготовка на помещенията в детските заведения от общината за новата учебна година. С кметска заповед бе определен графикът за времето на преустановяване работата с деца в детските градини. Така за два месеца, считано от 1 юни, спря да приема деца ЦДГ № 2 “Калина Малина”. Деца, чиито родители имат изключителна необходимост от услугите на детско заведение, бяха пренасочени към ОДЗ № 3 “Детски свят”. От 1 юли до 12 август в лятна ваканция излизат ОДЗ “Чиполино” и ЦДГ “В. Левски”, като в периода 1-12 август ще се приемат деца в слети групи. ОДЗ “Слънчо” и “Детски свят” и ЦДГ “Радост” са във ваканция от 1 август до 14 септември, а от 1-14 септември ще има деца в сборни групи. Оздравителната детска градина спира да приема деца от 1 август за един месец. В този период няма да работи и Млечна кухня. За детските градини в селата на територията на общината графикът за преустановяване на работата им с деца е изготвен след съгласуване с кметовете на селата и родителите. От 1 до 31 юли във ваканция ще бъдат филиалите към детските градини на територията на общината в селата Горна Студена, Драгомирово и Хаджидимитрово. От 1 до 20 август няма да работи градината в Козловец, а тези в Алеково, Б. Сливово, Вардим, Морава, Ореш и О. Могила – от 1 до 31 август. В с. Царевец децата няма да ходят на детска градина от 25 юли до 31 август. 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания