Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Заключителен концерт на Школата по изкуствата

Заключителен концерт на Школата по изкуствата
Добавена на: 2011-06-21 14:08:14

Заключителен концерт на Школата по изкуствата

Миналата сряда възпитаниците на Школата по изкуствата при ПБЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови 1856" с ръководител преподавателката по пиано Стефка Филипова- Влахова отбелязаха с традиционния концерт в мултимедийната зала на Градската библиотека края на учебна 2010-2011 година.

Миналата сряда възпитаниците на Школата по изкуствата при ПБЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови 1856" с ръководител преподавателката по пиано Стефка Филипова- Влахова отбелязаха с традиционния концерт в мултимедийната зала на Градската библиотека края на учебна 2010-2011 година. Тази година занятията в школата посещаваха общо 80 деца и младежи на възраст от 6 до 18 години. 50 от тях се обучаваха на пиано, китара, акордеон и електронни инструменти. 30 са танцьорите – мажоретки, класически и модерен балет. В школата работят седем преподаватели. Елена Николова, Светла Димитрова и Бисера Андреева водят групите по пиано, Ангел Колев по китара, а Таня Асенова – акордеон и електронни инструменти. Групите по класически и модерен балет, както и мажоретният състав се ръководят от Надя Йорданова. Възпитаниците на школата бяха поздравени от председателя на читалището Пламен Александров. Той им пожела да продължават да множат успехите си и все по-често да се чуват при представянето им званията "лауреати", завоювани в многобройните им успешни участия в различни прояви. Сред последните им постижения е участието в XXI национален конкурс на школите и паралелките по изкуствата от Североизточна България в Русе. Оттам школата се завърна със шест награди - 2 първи и 2 трети за участвалите деца, награда за Надя Йорданова за високи педагогически постижения, както и награда на школата за активна и дългогодишна дейност. В края на концерта всички възпитаници на школата получиха своите свидетелства за успешно приключване на настоящата учебна година. Пламен Александров връчи на всички преподаватели благодарствен лист.

В-к "Дунавско дело"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания