Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Издирва се 3-годишно дете

В Общинска администрация Свищов е получено отворено писмо, адресирано до кмета на Общината от Драгица Негрова. В писмото си Негрова моли кмета за съдействие в издирването на 3-годишния й син Андрей Атанасов Милушев.

Публикуваме пълния текст на писмото и снимки на обявените за общодържавно издирване дете и баща му Атанас Марио Милушев /37 год./, и автомобила, с който се предполага, че се придвижват.

ОТВОРЕНО ПИСМО

До Кмета на Община Свищов
От Драгица Негрова,
гр. София, ж.к."Св.Троица", бл.383
тел. 0896 656 948
E- mail: helpandi@gmail.com

Относно: Молба за съдействие за откриване на издирвано лице.

Уважаеми г-н Кмете,
Обръщам се към Вас с молба за съдействие за откриването на едно 3-годишно момче и връщането му на неговата майка!
Във връзка с обявление на Пресцентъра на МВР за обявяване за общодържавно издирване на лицата Атанас Марио Милушев /37 год./ и детето Андрей Атанасов Милушев, на 3 години (http://press.mvr.bg/NEWS/news101124_13.htm), отправям към Вас молба за разпространение на настоящата информация до администрацията на всички населени места в общината. Съществува вероятност издирваните лица да се намират на територията на поверената Ви община. Разпространението на приложената листовка във всички населени места от общината може да се окаже ключово за откриването им.
Андрей е на почти 3 години, висок е около 90 см., руса към светло-кестенява коса, леко къдрава, светло-кафяви очи, чипо носле, плътни устни, с бяла кожа. Емоционален е, пъргав и жив. Пред непознати се притеснява, но иначе е контактен и има добре развит говор за възрастта си.
Атанас е висок около 170 см. Светло-кестенява, прошарена , чуплива коса, остър нос и остри черти на лицето. Носи очила. Слаб, има физически особености - лека пареза на левия крак и характерна лява ръка, която контролира трудно, придърпва я с другата ръка, изпъва я рязко или я крие в скута си. Осъждан е за домашно насилие срещу Драгица.
Най – вероятно се придвижват с лек автомобил Фиат Браво, с рег.№ СА5410КТ, светло-сив металик.
Възможно е Атанас да се укрива с Андрей в някой манастир, хижа или по-малко населено място. От момента, в който е взел детето, е напуснал София и е започнал да обикаля страната. Засега полицията не успява да го открие - обикновено се оказва на мястото, на което е бил с ден закъснение. Молбата на майката е, ако го забележите някъде с детето, веднага да се обадите на тел. 166 или 112. Полицията го издирва и ще може бързо да реагира!

Благодаря ви за съпричастността!

С уважение,
Драгица Негрова
03.12.2010 год.
гр.София

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания