Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Съставиха 24 акта на риболовци без билети

24 акта за нарушение на риболовци без билети съставиха инспекторите на Агенцията по рибарство от Велико Търново миналата седмица. Масовите акции текат съвместно с граничните полицаи от Свищов. Ударните контроли са при топместенцата, за които се знае, че рибата кълве най-много, а именно при напоителния канал в западната част на Свищов. И друг път на същото място инспекторите са съставяли куп актове. Край канала били сгащени шестима любители на шарана. Те ще отнесат глоби от 50 до 200 лв. От река Дунав са иззети шест бракониерски мрежи с обща дължина от 280 метра. Уловената в тях 32 кг риба е върната в реката.
Инспекторите са проверявали и риболовни кораби по Дунав. Те са съставили 6 констативни протокола на собственици на кораби за недобре оформени и поддържани риболовни дневници. Извършена е проверка и на общинските пазари за продажба на риба. Не са констатирани нарушения.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания