Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

По покана на българския евродепутат Надежда Нейнск

По покана на българския евродепутат Надежда Нейнски, кметът на
Свищов участва в обучение в Европейския парламент
По покана на българския евродепутат Надежда Нейнски, кметът на Община Свищов Станислав Благов ще участва в обучение в Европейския парламент в Брюксел.
Обучението ще се проведе на 15 и 16 март в европейската институция и в него ще участват кметове и народни представители от Синята коалиция.
В програмата на обучението са предвидени запознаване с работата на Европейския парламент и срещи с членове на различни комисии в европейската институция.
Форумът се организира Надежда Нейнски, в качеството и на български депутат в Европейския парламент от Синята коалиция, член на групата на Европейската народна партия. В момента бившият ни външен министър е първи вицепрезидент на Съюза за малки и средни предприятия към Европейската народна партия, заместник-председател на Комисията по външни работи и Подкомисията по отбрана и сигурност, и член на Бюджетната комисия в Европейския парламент.
Разходите на участниците са поети от организатора.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания