Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Благотворителен Коледен бал на Ротари клуб

Традиционният Коледен благотворителен бал на Ротари клуб - Свищов тази година се проведе на 12 декември.
Гости на събитието бяха народният представител от Свищов Аспарух Стаменов, кметът на Общината Станислав Благов, заместник-кметът Емил Димитров, представители на ротариански клубове от страната.
Специален гост на бала беше Петре Филип от Румъния, който и закупи най-скъпия предмет, предложен по време на благотворителния търг – картина с изглед от Велико Търново за 800 лв.
С най-голям брой закупени предмети от търга си тръгна Димо Денчев – собственик на млекопреработвателно предприятие от Тутракан. Той направи и щедър подарък на колегите си – кошница, пълна с млечни продукти с марката "Ралица" – негово собствено производство.
На Благотворителния Коледен бал на Ротъри клуб – Свищов тази година бяха събрани общо 9100 лв. Част от тях ще бъдат дарени като стипендии на талантливи деца от общината. Останалите средства ще бъдат използвани в борбата срещу рака на простата при мъжете, по-конкретно - за организирането и провеждането на профилактични прегледи за това заболяване.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания