Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Тихомир Тодоров от Свищов: супершампион по карате

Свищовлията Тихомир Тодоров стана победител в националният турнир по карате "Супершампион".
Миналата година титлата бе спечелена от нашия съгражданин Верони Маринов, което показва превъзходството на състезателите от свищовския клуб "Алеко" в мъжкото карате.
Турнирът "Супершампион" е най-престижното състезание в националния календар на Федерацията по карате. В събота, в София, на татамито се срещаха най-добрите 16 родни каратеки и в преки двубои определиха победителят дисциплината кумите.
Тихомир Тодоров стигна с лекота до финала, където се изправи срещу Никола Михайлов от "Ипон". Михайлов поведе с 2:0 точки, но за броени секунди в средата на срещата свищовлията направи две подсечки и обърна резултата до 7:2. След това за него не бе проблем да спечели мача с 10:3 точки.
На шоуто в НДК стана и символичното предаване на щафетата от многогодишните победители в "Супершампион" и вече ветерани Димитър Тодоранов и Борислав Иванов на по-младите.
Тази година в турнира бе включена и атрактивната дисциплина отборно кумите. На финала България победи Македония и спечели титлата.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания