Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

До месец учениците от СОУ "Н. Катранов" с униформа

2010 година учениците от СОУ "Николай Катранов" ще започнат с нова придобивка - ученическа униформа, съобщиха за в-к "Свищовски бряг" от училището.
Това стана възможно след като училището спечели финансиране с проект "Гордея се с моето училище" от програмата на МОН "Ритуализация на училищния живот". Проектът е на стойност 50 000 лева, като 35 000 лева са осигурени от МОН, а останалите са собствен принос на училището.
В екипа за изпълнение на проекта са заместник-директорът Елена Георгиева и учителките Галя Иванова и Катя Николова.
През последните два месеца учениците имаха възможност да разглеждат и гласуват за модели на ученически униформи, чиито снимки бяха изложени в коридора на училището.
Над 10 фирми изпратиха рекламни материали и оферти за изработването на ученическите униформи.
Най-много точки след избора на учениците, чиито гласове преброиха Деси Марковска, Христина Петрова и Димитър Димитров от 11-а клас, получиха модели на костюми в тъмносиньо, червено и каре в сиво.
Предстои провеждането на обществена поръчка за изработка на униформите.
Междувременно в СОУ "Николай Катранов" се проведе и конкурс за модели на емблема и значка на училището, който бе спечелен от Даниел Тодоров от 11 а клас.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания