Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът участва в заседание на УС на НСОРБ

Като председател на Контролния съвет на Националното сдружение на общините в Република България кметът на Община Свищов Станислав Благов участва в заседание на Управителния съвет на сдружението, провело се на 18 ноември в Сливен.
На форума ръководството на НСОРБ коментира Закона за държавния бюджет на Република България за 2010 г ., в частта му за общините, както и изготви становище по промените в Закона за общинската собственост и в Закона за управление на отпадъците. Управителният съвет на НСОРБ определи свои представители в Съвета по децентрализация и в други органи, и обсъди свикването на Общо събрание на Сдружението на общините през февруари 2010 година. По време на заседанието си ръководството на НСОРБ направи и оценка за организацията и провеждането на Годишната среща на местните власти, състояла се от 8 до 10 октомври 2009 година в град Сандански.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания