Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Мъж от Свищов почина след тежка пневмония

48-годишен мъж от Свищов почина след тежка пневмония в Университетската болница в Плевен, информираха от здравното заведение. Пневмонията е следствие на усложнение от вирусно заболяване.
Пациентът е изпратен по спешност от болницата в Свищов в Клиниката по пулмология и фтизиатрия в Плевен в късния следобен на 7 ноември, а вечерта е настанен в интензивното отделение.
"Пациентът беше приведен в много тежко състояние с двустранна интерстициална пневмония с остра дихателна недостатъчност. Въпреки проведеното адекватно лечение и апартна вентилация, пациентът почина на 8 ноември сутринта", поясни доц. Димитър Стойков, изпълнителен директор на Университетската болница в Плевен.
Той добави, че е възможно пациентът да е бил заразен с новия грипен вирус А(H1N1). Медиците не се успели да вземат проби за изследване, тъй като пациентът е починал много бързо.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания