Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

10 души посетиха приемната на РЗОК в Свищов

Изнесена приемна в Свищов организира Районната здравно-осигурителна каса във Велико Търново. Приемната се състоя в сряда в Общината и бе посетена от 10-тина души.
Да се срещне с гражданите на Свищов бе дошъл лично директорът на РЗОК д-р Иван Иванов, придружен от д-р Георги Янев от отдел "Контрол" и Магдалена Вачева, специалист "Пресцентър и връзки с обществеността".
След като изслуша всички граждани д-р Иванов коментира пред журналисти, че целта на тази изнесена приемна е била да се предостави възможност на хората от Свищов на място да поставят своите въпроси, да потърсят консултация или да изразят мнението си по отношение на здравното осигуряване и обслужване.
Д-р Иванов информира, че на приемната в Свищов към него са били поставени проблеми, свързани с качеството на лекарските услуги, хигиената в лекарските кабинети, начините на изписване на лекарствата, взаимоотношенията с аптеките и трудовоправни въпроси. Конкретен сигнал срещу някое лице обаче не е подаван, уточни д-р Иванов. Той информира, че изнесените приемни на РЗОК ще продължат и занапред, като следващата ще бъде вероятно след няколко месеца.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания